PRIMA PAGINA»TANDRU, SENZUAL, UITAT
REPREZENTATII

TANDRU, SENZUAL, UITAT…

Luni 21/03/2022 ora 19:00
Echipa organizatoare si Maestrul TUDOR GHEORGHE, va ureaza LA MULTI ANI ! Un concert si un public minunat ! Echipa organizatoare si Maestrul TUDOR GHEORGHE aduc mulțumiri publicului, care a arătat respect fata de artiști si organizatori la minunatul concert din 21 și 22 Decembrie, de la Sala Palatului si, totodata, le cerem scuze pt eventualele neplăceri cauzate de pandemie! Dorim sa ...
Sala Palatului, Bucuresti

CUMPARA BILETE TANDRU, SENZUAL, UITAT…

22 Mar19:00

TANDRU, SENZUAL, UITAT…

Sala Palatului, Bucuresti

TANDRU, SENZUAL, UITAT

Echipa organizatoare si Maestrul TUDOR GHEORGHE, va ureaza LA MULTI ANI !

Un concert si un public minunat !

 

Echipa organizatoare si Maestrul TUDOR GHEORGHE aduc mulțumiri publicului, care a arătat respect fata de artiști si organizatori la minunatul concert din 21 și 22 Decembrie, de la Sala Palatului si, totodata, le cerem scuze pt eventualele neplăceri cauzate de pandemie!

Dorim sa mulțumim tuturor colaboratorilor și întregii echipe, fără de care nu am fi putut duce la bun sfârșit proiectele anului pandemic, 2020.

 

LA MULTI ANI, CU SANATATE !

 

Ne revedem in primavara, cu PREMIERA „TANDRU, SENZUAL, UITAT…” - un spectacolul SURPRIZA ce va avea loc in data  22 martie 2022 la Sala Palatului .

“Intr-o lume agitata si nesigura, intr-o perioada in care tandretea, dragalasenia, gingasia, sunt rare, am simtit nevoia unui spectacol linistitor, plin de nostalgie, de frumusete, de iubire…” – Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.

 

Va supunem atentiei, faptul ca, site-urile autorizate sa vanda bilete pentru PREMIERA „TANDRU, SENZUAL, UITAT…”din 22 martie 2022, de la Sala Palatului sunt :

 

  1. www.tudor-gheorghe.ro( site-ul oficial de bilete al maestrului )
  2. www.iabilet.ro
  3. www.salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

 

Reguli de acces:

 

-   ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

-   purtarea măștii de protecție in spatiul de spectacol este obligatorie pe toata durata concertului

-   DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

-   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

-   după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

-   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.  

-  Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ, FACE FORTA MAJORA (adică, mai exact, fara forta majora si caz fortuit, daca anularea nu tine de vointa organizatorilor sau artistilor contravaloarea nu se restituie) UNDE, contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!

-   Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

-   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.  

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!

 

 

MULTIMEDIA
© Copyright Tudor Gheorghe 2022. Toate drepturile rezervate.