PRIMA PAGINA»Accesul cu bilete electronice si REGULI DE ACCES
REPREZENTATII

Accesul cu bilete electronice si REGULI DE ACCES

Ce este biletul electronic?

 

Odata plata efectuata, compania noastra va va furniza un link unde gasiti biletul dumneavostra in format electronic sau le veti gasi in sectiunea contul meu a site-ului. Acesta are valoare de factura si pe baza lui se face accesul in spatiul de spectacol.

 

De ce trebuie printat biletul?

 

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contra unei taxe care poate fi cat valoarea biletului, compania noastra va poate ajuta sa va printati biletul la sala de spectacol.

 

Reguli de acces:

 

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile SI ACCESUL IN SALA ESTE INTERZIS.

VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII.

Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

- Contravaloarea biletelor ACHIZITIONATE, NU se returneza INDIFERENT DE MOTIVUL SOLICITARII DE RETUR SI NU SE FAC EXCEPTII !!!

 

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol

 

ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa va vaccinati, certificatul verde fiind obligatoriu la intrarea in Sala Palatului! ( PE PERIADA PANDEMIEI )

Purtarea măștii de protecție in spatiul de spectacol este obligatorie pe toata durata concertului. ( PE PERIADA PANDEMIEI )

© Copyright Tudor Gheorghe 2024. Toate drepturile rezervate.