PRIMA PAGINA»Maestrul Tudor Gheorghe este in prima carte de cantece a Uniunii Europene!
REPREZENTATII

Noua premiera "Altfel...romanta" - Tudor Gheorghe

Joi 21/12/2023 ora 19:00
In ultimele decenii, Tudor Gheorghe si-a creat bunul obicei de a ne rasfata de fiecare data cu PREMIERE surpriza. Nu a făcut rabat de la calitate, cu fineţurile poeziei culte şi populare si se bucură  de săli pline.  Fiecare concert a fost celebrat alaturi de mii de spectatori. Iata ca pe 21 decembrie  “olteanul absolut” revine, la Sala Palatului, cu o noua  PREMIERA SURPRIZA, ...
Sala Palatului, Bucuresti

CUMPARA BILETE NOUA PREMIERA "ALTFEL...ROMANTA" - TUDOR GHEORGHE

Maestrul Tudor Gheorghe este in prima carte de cantece a Uniunii Europene!

Tudor Gheorghe este in PRIMA CARTE de CÂNTECE A UNIUNII EUROPENE!!!

 
Maestrul, este singurul artist roman care a intrat cu 2 melodii in aceasta carte: http://www.eu-songbook.org/chosen-songs/


1.  „AU INNEBUNIT SALCAMII”              https://www.youtube.com/watch?v=r31g70pL_Xk
2.  „ACOLO ESTE TARA MEA”     https://www.youtube.com/watch?v=yUgIyYlMqII
 
Românii au votat timp de o lună cântecele româneşti pentru a alege şase piese care să le reprezinte ţara într-o carte a Uniunii Europene.


Cele 54 de cântece nominalizate au fost separate pe secţiuni. Piesele alese vor face parte dintr-o carte a Uniunii Europene alături de alte cântece emblematice ale țărilor membre U.E, printre acestea figurând și John Lenon sau Jacques Brel.
 
Va mulțumim pentru votul dumneavoastra si va asteptam pe 21 si 22 decembrie la Sala Palatului cu concertul „DEGEABA 30”, unde veti asculta ce-a dea  III a melodie nominalizata a Maestrului „ VIN COLINDATORII”, acesata melodie clasandu-se pe locul II. Asadar, pe 21 si 22 decembrie, Tudor Gheorghe revine cu un spectacol nou, in proportie de 70% „strigătul de disperare al unui întreg popor batjocorit de noua nomenclatură a comunismului cu faţă capitalistă, într-un timp istoric numit eufemistic tranziţie”.
 
Bilete pe www.tudor-gheorghe.ro

© Copyright Tudor Gheorghe 2023. Toate drepturile rezervate.