PRIMA PAGINA»Termeni si conditii
REPREZENTATII

Noua premiera "Altfel...romanta" - Tudor Gheorghe

Joi 21/12/2023 ora 19:00
In ultimele decenii, Tudor Gheorghe si-a creat bunul obicei de a ne rasfata de fiecare data cu PREMIERE surpriza. Nu a făcut rabat de la calitate, cu fineţurile poeziei culte şi populare si se bucură  de săli pline.  Fiecare concert a fost celebrat alaturi de mii de spectatori. Iata ca pe 21 decembrie  “olteanul absolut” revine, la Sala Palatului, cu o noua  PREMIERA SURPRIZA, ...
Sala Palatului, Bucuresti

CUMPARA BILETE NOUA PREMIERA "ALTFEL...ROMANTA" - TUDOR GHEORGHE

Termeni si conditii

1.Acceptarea serviciilor
Utilizatorul este autorizat sa viziteze sa detina o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal, si ca nu va duplica, downloada, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind bilete, pentru uz personal, sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod express de proprietarul acestui site, SC ARTA SCENEI EVENTS SRL . Continutul acestui site este protejat de legile romane si internationale de copyright.

2. Descrierea serviciilor oferite
SC ARTA SCENEI EVENTS SRL   ofera spre vanzare prin intermediul acestui site, bilete dintr-o gama variata de genuri utilizatorilor inregistrati , in schimbul achitarii acestor bilete prin mijloacele de plata prezentate pe site si agrementate . Prin inscrierea in baza de newsletter a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  un newsletter saptamanal cu evenimentele care sunt puse in vanzare prin intermediul site-ului, precum si a unor mesaje publicitare, fara a se face abuz de acest drept si de la care abonatul se poate dezabona oricand doreste. Biletele achizitionate vor fi trimise prin sistemul de curierat propriu sau prin firma de curierat partenera, costurile de curierat si comisioanele aferente platii prin modul agreat fiind suportate de catre cumparator daca nu este specificat diferit. Nu se vor livra bilete :
- persoanelor care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere
- persoanelor care nu au confirmat comenzile in termenul agreat. Administratorii site-ului nu pot si nu au dreptul sa faca modificari ulterioare inscrierii utilizatorului, in afara solicitarii exprese din partea acestuia. Utilizatorul se obliga sa nu posteze pe site-ul nostru materiale considerate ofensatoare la adresa oricarei persoane, de orice rasa, religie sau nationalitate, care aduc atingere valorilor societatii sau bunelor moravuri, care contin materiale pornografice sau cu continut sexual explicit, care aduc atingere drepturilor minorilor in zonele de discutii prezente pe site.
- Nu se accepta inapoierea biletelor si/sau solicitarea contravalorii acestora, in cazul in care spectacolul respectiv a fost sustinut la data, ora si locatia comunicate.

-Biletele comandate si achitate si livrate, nu se mai pot returna FAFA  NICI O EXCEPTIE (oricare ar fi motivatia cumparatorului).

- Cumparatorul poate anula o comanda (bilet/bilete) numai daca aceasta/acestea nu au fost achitate, dupa achitare, anularea/renuntarea devine imposibila.

Cumaparatorul are OBLIGATIA DE A CITI CU ATENTIE INFORMATIILE INAINTE DE A PUNE BIFA SI ESTE DE ACORD DUPA CE PUNE BIFA CU TERMENII SI CONDITIILE;

- Cand un specatacol/concert se amana sau se anuleaza si anularea sau amanarea/reprogramarea, nu tine de vointa organizatorilor sau artistilor, contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA si nu se fac exceptii, BILETELE RAMANAND VALABILE PENTRU URMATOAREA DATA A SUSTINERII CONCERTULUI ANULAT, AMANAT, REPROGRAMAT !!! 

- Contravaloarea biletelor ACHIZITIONATE, NU se returneza INDIFERENT DE MOTIVUL SOLICITARII DE RETUR SI NU SE FAC EXCEPTII !!!

Daca spectacolul /concertul este anulat/reprogramat/amanat: Organizatorii vor instiinta (prin e-mail, telefon, online, site-uri, massmedia, tv, etc) clientii/cumparatorii de biletele despre acest aspect sau despre data reprogramarii/amanarii.

-Biletele deteriorate sau care nu au fost achizitionate prin intemediul www.tudor-gheorghe.ro nu se vor primi retur si nu vor putea fi inlocuite.

-Contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA ORICARE AR FI MOTIVATIA CUMPARATORULUI. NU SE FAC EXCEPTII !!!

* CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII !!!

*Nu se vor primii banii inapoi daca biletele au fost cumparate de pe site-uri neautorizate sau la alt pret (suprapret) decat pretul oficial.

*Site-urile autorizate pentru vanzarea biletelor spectacolelor maestrului Tudor Gheorghe sunt: www.tudor-gheorghe.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro, www.entertix.ro, www.salapalatului.ro si casa de bilete a salii palatului.

* spectacolele se filmeaza

Contravaloarea biletelor ACHIZITIONATE, NU se returneza INDIFERENT DE MOTIVUL SOLICITARII DE RETUR SI NU SE FAC EXCEPTII !!!

3. Protectia datelor cu caracter personal
Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea website-ului, va exprimati explicit acordul privind Protectia datelor cu caracter personal. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare-cumparare a biletelor . Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii biletelor prin intermediul sitului. Protectia datelor dumneavoastra personale reprezinta una dintre prioritatile firmei noastre.

SC ARTA SCENEI EVENTS SRL prelucreaza in conditiile legii, datele urmatoarelor persoane fizice: clienti sau potentiali clienti, consumatori sau potentiali consumatori, in vederea prestarii serviciilor comerciale pentru realizarea obiectului principal de activitate, respectiv: sevicii pe internet. Prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor. in masura in care datele personale sunt dezvaluite altor companii din grup sau unor entitati selectate de firma pentru prestarea anumitor activitati sau servicii (ex. firme de curierat), acest proces se produce numai in conditiile asigurarii confidentialitatii si sigurantei datelor cu caracter personal.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si a noului regulament nr. 679/2016, privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018,  SC ARTA SCENEI EVENTS SRL ., cu sediul in Str. Linia de centura nr 50,VILA g15, sector  Ilfov, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor fiind:  

  • informarea clientilor privind validarea si expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele si/sau serviciile achizitionate
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail), numai in cazul in care persoana vizata (cumparatorul) si-a exprimat in mod explicit acordulsi de la care abonatul se poate dezabona oricand doreste prin butonul"dezabonare"
  • cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.
  • facturarea, livrarea si plata produselor/serviciilor online

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, angajatilor societatii, imputernicitilor operatorului, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), parteneri contractuali ai societatii, organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora), societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar) sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.
Prin inscrierea la Newsletter va manifestati acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea Societatii, newsletter saptamanal cu evenimentele curente ce sunt puse in vanzare prin intermediul site- ului, precum si a unor mesaje publicitare. Publicitatea se poate realiza prin e-mail, posta sau alte mijloace, dar fara a se face abuz de acest drept. In cazul in care nu doriti primirea de mesaje publicitare din partea Societatii acest lucru se poate face prin accesarea link-ului privind dezabonarea din cadrul newsletter-ului sau in scris prin e-mail la adresa office@tudor-gheorghe.ro .
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a le corecta.

Legea nr.677/2001 este conforma cu:
Directiva nr. 95/46/EC a Parlamentului european si a Consiliului din 24 octombrie 1995, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Official Journal L 281, 23/11/1995, p 0031-0050); Conventia pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal, adoptata la Strasbourg la 28 ianuarie 1981, in cadrul Consiliului Europei si ratificata de tara noastra prin Legea nr. 682/2001 (publicata in Monitorul Oficial 830/21 decembrie 2001).

Observatie pentru siguranta persoanelor:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc si poate solicita sergerea lor prin e-mail la adresa office@tudor-gheorghe.ro. Aceste drepturi de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

4. Politica de confidentialitate
SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii si garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale, catre terti. De asemenea, SC ARTA SCENEI EVENTS SRL   isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens ) sau in cazul suspiciunii de frauda, SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

5. Denuntarea garantiilor
SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor site-ului. De asemenea, SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor site-ului sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa SC ARTA SCENEI EVENTS SRL. 

*Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:00, dupa care locurile isi pierd valabilitatea. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

*- Contravaloarea biletelor ACHIZITIONATE, NU se returneza INDIFERENT DE MOTIVUL SOLICITARII DE RETUR SI NU SE FAC EXCEPTII !!!

*Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contra unei taxe care poate fi cat valoarea biletului, compania noastra va poate ajuta sa va printati biletul la sala de spectacol.

*Persoanele cu dizabilitati pot ruga sa li se acorde locuri gratuite in limita disponibilitatii acestora, oferite de catre organizatorii de spectacole care vand bilete pe acest site. Aceasta rugaminte de solicitare poate fi facuta numai in scris pe info@tudor-gheorghe.ro, cu 60 de zile inainte inainte de data spectacolului. Nici o alta modalitate a rugamintii de solicitare a acestor locuri, facuta in orice alt mod, decat in scris pe info@tudor-gheorghe.ro, nu va fi luata in considerare.

6. Limitarea raspunderilor
SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul site-ului. 

7. Altele

www.tudor-gheorghe.ro este un site de vanzare bilete, in propietatea SC ARTA SCENEI EVENTS SRL care poate vinde bilete si pentru alte spectacole ale maestrului Tudor Gheorghe, organizate si de alte entitati/asociatii/organizatii/societati.

8. Conditii finale
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii/stergerii din baza de date. SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment "Termenii si conditiile" fara o notificare prealabila. SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, SC ARTA SCENEI EVENTS SRL  poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe acest site.

© Copyright Tudor Gheorghe 2023. Toate drepturile rezervate.