PRIMA PAGINA»VALSURILE MELE
REPREZENTATII

VALSURILE MELE

"Dragii mei,
Imi pare nespus de rau ca nu pot acum, in preajma sarbatorilor, sa va aduc un dram de bucurie cu acest spectacol linistitor.
Viroza asta parsiva m-a  gasit pe drumurile tarii, fie prin camere de hotel mai mult sau mai putin incalzite, fie pe scenele unde mereu ”bate vantul”, dar…astea acum nu mai conteaza.
Va rog sa ma iertati ca m-am imbolnavit. Sa ne vedem sanatosi pe 12 ianuarie!
La multi ani!" -  Tudor Gheorghe.

Asadar, biletele raman valabile pentru data de 12 ianuarie 2023, la aceeasi ora, la Sala Palatului.

 

Va multumim !

La cererea publicului concertul "VALSURILE MELE", va avea loc si in 21 decembrie 2022, tot la Sala Palatului.

 Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. 

 

Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!”, a declarat artistul – Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.

 

“Valsurile mele” – acest titlu nu este deloc intamplator, deoarece toate melodiile apartin maestrul TUDOR GHEORGHE.

Va supunem atentiei, site-urile autorizate sa vanda bilete pentru  " VALSURILE MELE" din 26 octombrie 2022 dar si in 21 decembrie 2022, de la Sala Palatului:

 

  • www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )
  • www.blt.ro
  • www.salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului
  • www.iabilet.ro
  • www.entertix.ro

 

Reguli de acces:

 

-   ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

-   DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

-   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

-   după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

-   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.  

-  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA INDIFERENT DE MOTIVUL SOLICITARII DE RETUR SI NU SE FAC EXCEPTII !!!

-   Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

-   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.  

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!

 

Returul biletelor de la Valsurile Mele reprogramat pentru 12 Ianuarie, se face doar pana in data de 5 Ianuarie 2023 inclusiv.

 

MULTIMEDIA
© Copyright Tudor Gheorghe 2024. Toate drepturile rezervate.