PRIMA PAGINA»Reprogramari
REPREZENTATII

Risipitorul de frumuseti

Sambata 06/11/2021 ora 19:00
Pentru IUBITORII Maestrului TUDOR GHEORGHE, "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" in 6 si 7 noiembrie 2021 Evenimentul va fi organizat  și se va desfășura cu respectarea normelor de prevenire și răspândire a virusului SARS- coV-2. Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER ...
Sala Palatului, Bucuresti

CUMPARA BILETE RISIPITORUL DE FRUMUSETI

07 Nov19:00

Risipitorul de frumuseti

Sala Palatului, Bucuresti

Reprogramari

Data fiind situatia actuala ( in contextul pandemiei SARS-CoV-2 ), suntem nevoiti sa reprogramam "Risipitorul de frumuseti - Tudor Gheorghe"

 

CONCERTUL "Risipitorul de frumuseti - Tudor Gheorghe" amanat incepand cu 20 martie 2020 se reprogrameaza si tinand cont ca situatia actuala a pandemiei ne permite folosirea a 70% din capacitatea salii,  vom imparti spectacolul in doua date si anume, datele de 6 si 7 noiembrie 2021 in felul urmator:

 

Cei care au bilete in randurile cu numar par, vor veni in data de 6 noiembrie 2021 ( indiferent de sector).

Cei care au bilete in randurile cu numar impar, vor veni in data de 7 noiembrie 2021 ( indiferent de sector).

 

CONCERTUL "Risipitorul de frumuseti - Tudor Gheorghe" amanat incepand cu 7 mai 2020 se reprogrameaza si tinand cont ca situatia actuala a pandemiei ne permite folosirea a 70% din capacitatea salii,  vom imparti spectacolul in doua date si anume, datele de 6 si 7 noiembrie 2021 in felul urmator:

 

Cei care au bilete in randurile cu numar par, vor veni in data de 7 noiembrie 2021 ( indiferent de sector).

Cei care au bilete in randurile cu numar impar, vor veni in data de 6 noiembrie 2021 ( indiferent de sector).

 

Concertele vor respecta masurile privind raspandirea virusului SARS COV 2 din acea perioada.  

 

Prezentul mesaj este în conformitate cu Ordonanţa de urgenţă nr. 174/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative si in contextul crizei provocate de COVID-19, modificată prin Legea nr. 131/2021, pentru evenimentele ce urmau a fi susţinute (Puteti consulta OUG 174 si Legea 131 pentru mai multe informatii)

 

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII.

 

Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

 

Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ FACE FORTA MAJORA UNDE Contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!

 

Asa cum ne-a obisnuit mereu Maestrul, vom avea o noua premiera. De acesata data, TUDOR GHEORGHE, ne propune PREMIERA intitulata "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" .

 

Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

 

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

 

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol

© Copyright Tudor Gheorghe 2021. Toate drepturile rezervate.