PRIMA PAGINA»LA CEREREA PUBLICULUI -“RISIPITORUL DE FRUMUSETI" - 7 MAI
REPREZENTATII

RISIPITORUL DE FRUMUSETI

Duminica 27/09/2020 ora 19:00
Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" TUDOR GHEORGHE   Data fiind situatia actuala ( in contextul pandemiei SARS-CoV-2 ), suntem nevoiti sa reprogramam evenimentul "Tudor Gheorghe - Risipitorul de frumuseti" in data de 27 septembrie 2020. In cazul in care nu sunteti sigur daca doriti sa participati la acest eveniment, puteti alege, conform OUG 70 din 14 mai 2020 ...
Sala Palatului, Bucuresti

CUMPARA BILETE RISIPITORUL DE FRUMUSETI

LA CEREREA PUBLICULUI -“RISIPITORUL DE FRUMUSETI" - 7 MAI

FORTA MAJORA - impusa de GUVERNUL ROMANIEI - concert - 20.03.2020 -  pentru 05.06.2020 - si  concert 7 mai 2020.

Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020 si 7 mai 2020.


Starea de urgenta impusa si declarata de Ministerul Afacerilor Interne, din cauza pendemiei, a dus la luarea măsurilor  OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente, astfel: "sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise.  Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

1. Prin urmare suntem nevoiți (prin forta majora) în acest moment să amânam concertul "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020, pentru data de 05 iunie 2020. Bilete rămân valabile, pentru data anuntata mai sus.

2. Prin urmare suntem nevoiți ( prin forta majora ) în acest moment să amânam concertul "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din  7 mai 2020 , pentru o data pe care o vom anunta cand vom avea o certitudine de la Ministerul Afacerilor Interne.
Bilete rămân valabile, pentru o data ulterioara.
 
Ca atare, cumparatorii nu pot fi consultati / informati personal si fiecare in parte pentru
data reprogramarii, informarea fiind facuta pe toate canalele de comunicare ( atunci cand ni se va transmite de catre autoritati ca vom putea sustine concerte ): site-urile
de unde au fost cumparate biletele, mass- media, on –line, etc si nu numai, forta
majora in sine, fiind o comunicare /informare in masa

CONTRAVALOAREA BILETELOR NU SE RESTIUIE !


Subliniem încă o dată că ESTE CAZ DE FORTA MAJORA si ca decizia de a amâna evenimentele, nu le aparține organizatorilor ci AUTORITATILOR STATULUI ROMAN.


Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile !!!

VA MULTMIM PENTRU INTELEGERE SI,

DOAMNE AJUTA!
SA FIM SOLIDARI !

 

 

 

 

Pentru IUBITORII Maestrului TUDOR GHEORGHE,
"RISIPITORUL DE FRUMUSETI"
si in 7 MAI la Sala Palatului

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul  anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ FACE FORTA MAJORA UNDE Contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!


Pentru IUBITORII Maestrului TUDOR GHEORGHE, "RISIPITORUL DE FRUMUSETI"  va avea loc si in 07.05.2020, ora 19:00, la Sala Palatului. Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.


Va supunem atentiei, faptul ca, site-urile autorizate sa vanda bilete pentru acest concert de la Sala Palatului sunt :
1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )
2. blt.ro
3. iabilet.ro
4. salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.


Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

MULTIMEDIA
© Copyright Tudor Gheorghe 2020. Toate drepturile rezervate.