PRIMA PAGINA»NOUA PREMIERA -“RISIPITORUL DE FRUMUSETI" - 5 IUNIE
REPREZENTATII

RISIPITORUL DE FRUMUSETI - 7 mai

Joi 07/05/2020 ora 19:00
Pentru IUBITORII Maestrului TUDOR GHEORGHE, "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" si in 7 MAI la Sala Palatului Pentru IUBITORII Maestrului TUDOR GHEORGHE, "RISIPITORUL DE FRUMUSETI"  va avea loc si in 07.05.2020, ora 19:00, la Sala Palatului. Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. Din respect ...
Sala Palatului, Bucuresti

CUMPARA BILETE RISIPITORUL DE FRUMUSETI - 7 MAI

05 Jun19:00

RISIPITORUL DE FRUMUSETI

Sala Palatului, Bucuresti

NOUA PREMIERA -“RISIPITORUL DE FRUMUSETI" - 5 IUNIE

FORTA MAJORA - impusa de GUVERNUL ROMANIEI - Amanare concert - 20.03.2020 -  pentru 05.06.2020

Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020
.


Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care a anuntat luarea măsurilor  OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente, astfel: "sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 100 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare suntem nevoiți ( prin forta majora ) în acest moment să amânam concertul "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020, pentru data de 05 iunie 2020.


Bilete rămân valabile, pentru data anuntata mai sus.


Subliniem încă o dată că ESTE CAZ DE FORTA MAJORA si ca decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor ci AUTRITATILOR STATULUI ROMAN.


Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data LA CARE A FOST REPROGRAMAT.

VA MULTMIM!

 

risip-mesaj.jpg (55 KB)

 

_________________________________________________________________________________________

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ FACE FORTA MAJORA UNDE Contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!

 

Asa cum ne-a obisnuit mereu Maestrul, in primavara, vom avea o noua premiera. De acesata data,  TUDOR GHEORGHE, ne propune  PREMIERA  intitulata "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" ce va avea loc in in 5 iunie 2020, la sala Palatului.  Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. 


Va supunem atentiei, faptul ca, site-urile autorizate sa vanda bilete pentru acest concert de la Sala Palatului sunt :
1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )
2. blt.ro
3. iabilet.ro
4. salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.


Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

MULTIMEDIA
© Copyright Tudor Gheorghe 2020. Toate drepturile rezervate.